Marketingul online si canalele de promovare

După aproape doi ani de OdO şi câteva evenimente la care am fost parteneri, am trecut la un alt nivel. Noul plan de acţiune pentru perioadă următoare include două formate de întâlnire: o întâlnire generală - adresată tuturor pasionaţilor de internet  -  şi o întâlnire tematică, focusată pe o temă concretă ce interesează un grup restrâns de oameni.

Întâlnirea generală va avea loc odată pe luna, iar temele discutate vor aborda diverse subiecte din mediul online.  Nu vom vorbi doar de marketing online, ci vom încerca să acoperim toate activităţile ce ţin de internet. Întâlnirile se adresează tuturor pasionaţilor de internet ce lucrează sau aspiră să lucreze în mediul online.

Întâlnirile tematice se vor alege în funcţie de grupul de interes. Ne propunem să avem discuţii despre: programare, comunicare, SEO, SEM etc. Întâlnirile vor avea subiecte foarte concentrate astfel încât participanţii să înveţe cât mai multe lucruri noi.

Tema întâlnirii 1

Canalele de promovare online și mixul potrivit dintr-o campanie

În această întâlnire vom atinge următoarele puncte:

  • Principalele canale de promovare: search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), display advertising, e-mail marketing, afiliere, directoare, social media.
  • Elemente specifice fiecărui canal de promovare.
  • Alegerea canalelor potrivite într-o campanie de promovare şi planificarea strategiei online.
  • Definirea obiectivelor principale ale unei campanii de promovare.
  • Monitorizarea şi înţelegerea vizitatorilor dintr-o campanie.
  • Măsurarea performanţei unei campanii. KPI’s & ROI.
  • Aplicaţii şi tooluri utilizate în analiză şi monitorizarea unei campaniei

Speakeri & Moderatori

Gabriel Curcudel (pentru mediul online, Krumel) - SEO/SEM ( www.krumel.ro )
Bogdan Pantoc - web analytics/ performance marketing ( www.pantoc.ro )

Observatii

Întâlnirea va avea loc în data de 23 martie, începând cu ora 18:00 în sala de evenimente a Muzeului Pogor. Participarea este gratuită, maxim 30 de participanti.

Întâlnirea va dura în jur de o oră jumatate.

La întâlnire poate veni oricine dorește în limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri puteti folosi formularul de mai jos sau emailul bogdan.pantoc [@] oamenidinonline [.com] *.

Informații suplimentare despre locație sau întâlnire puteți obține de la Bogdan Pantoc, email- bogdan.pantoc [@] oamenidinonline [.com] * sau la tel. 0729 957 976.

* fara parantezele patrate sau spatii