2Parale lansează în România conferința SEM Days

 

Specialiști SEOmoz, Distilled și Bitdefender vin la singura conferință dedicată marketingului pe motoarele de căutare

 

BUCUREȘTI, 19 aprilie2Parale aduce în premieră în România SEM Days, singura conferință dedicată specialiștilor în search engine marketing. Pe 5-6 iunie, la București, profesioniști de top din online-ul mondial și experți români în domeniu vor dezvălui ultimele tendințe și tehnici de SEO și PPC.

 

SEM Days 2012 este prima conferință de SEO și PPC din România concepută atât pentru oamenii de marketing cu experiență în online, cât și pentru cei aflați la început de drum în acest domeniu.  Participanții vor avea acces la două zile de sesiuni interactive, studii de caz și discuții care vor dezvălui tehnici și secrete pentru o campanie de succes.

 

Conferința SEM Days aduce în premieră în România experți cu autoritate la nivel internațional în search engine marketing. Phillip Nottingham de la agenția britanică Distilled, Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialiști renumiți în comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) și  Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la București cu soluții și secrete pentru evidențierea unui brand pe motoarele de căutare, creșterea traficului și conversiilor. În plus, Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregăti recomandări și va răspunde întrebărilor participanților via Skype.

 

Grupul speakerilor este completat de specialiști români care însumează zeci de ani de experiență în marketing online:  Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Răzvan Gavrilaș (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionuț Munteanu (Webdigital) și Răzvan Alexa (consultant independent).

 

Cele două zile de conferințe și workshop-uri vor acoperi subiecte fierbinți din SEO, AdWords, Social Media și reputation management, utile oricărui brand care își dorește să domine motoarele de căutare.

 

Prima zi a conferinței debutează cu discuții axate pe tacticile de succes pentru creșterea vizibilității unui brand atât la nivel local, cât și internațional folosind SEO, PPC, Social Media și conținutul de calitate. Participanții pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona reputația online a unei companii sau ce tactici SEM sunt mai eficiente după noile schimbări de algoritm ale motoarelor de căutare.

 

Ziua dedicată workshop-urilor dezvăluie soluții, instrumente și strategii care pot fi puse imediat în aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC și Social Media. Specialiștii SEO au ocazia de a se implica activ într-o discuție despre tehnicile white hat și black hat. Niciun business care vrea să vândă mai mult nu trebuie să rateze workshop-urile de usability și bune practici pentru creșterea conversiilor.

 

Până pe 6 mai, primele persoane care se vor înscrie vor beneficia de un discount substanțial de 30%. Pentru înscrieri și informații suplimentare accesați pagina dedicată.

 

SEM Days este un eveniment susținut de Reea, Godmother, Agrafa Print Services, Casa de Traduceri și Advert Point.

 

Parteneri media ai evenimentului: IAB România, Zelist Monitor, Wall-street.ro, 9am, Lumea SEO PPC, Ziare.com, Business24, Oameni din Online, Bestjobs și ShopMania BIZ.

 

Mai multe informații despre eveniment, program și vorbitori sunt disponibile pe semdays.ro.

 

 


 

Despre 2Parale 

2Parale este cea mai mare rețea de afiliere din România, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 122 campanii și peste 8.700 de afiliați, care au livrat 42 de milioane de click-uri și au generat advertiserilor vânzări de peste 24 milioane de lei (fără TVA). Este singura rețea de marketing afiliat membră a IAB România.

 

Marketingul afiliat oferă o soluție rapidă și eficientă de promovare și monetizare, care îndeplinește visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii plătesc doar pentru rezultatele obținute (vânzări sau lead-uri), iar afiliații (publisheri, bloggeri, specialiști SEO&SEM) câstigă bani direct proporțional cu numărul sau valoarea conversiilor generate.

 

Pentru mai multe informații: Roxana Ivan, [email protected].