Workshop: Comunicarea online cu instrumentele corecte și cu un buget redus

Așa cum v-am promis, continuăm seria workshopurilor tematice, iar de data aceasta ne oprim la domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice.


Teme abordate:
- Cum să comunici corect online cu un buget redus;
- Cum să-ți alegi instrumentele de comunicare online și ce să faci cu ele;
- Cum să te diferențiezi de concurență;
- Cum să transmiți mesajul corect către publicul-țintă.


Public-țintă:
- Studenți ai specializărilor Comunicare și Relații Publice, Jurnalism, Marketing;
- Pasionați de mediul online;
- Antreprenori online.


Speakeri:
- Andreea Marc (asistent asociat la Catedra de Comunicare și Relații Publice, UAIC; fondator Belva.ro; Content Writer și Specialist PR freelancer; membru Oameni din Online);
- Ines Prodan (Specialist Marketing Centrul Comercial Felicia; editor Belva.ro; membru Oameni din Online).


Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor


Când: 20 aprilie 2011, de la 17:45 la 20:00


Cât: Pentru că dorim să încurajăm ieșenii să meargă la muzee, am hotărât ca participarea la acest workshop să fie de 4 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 20 aprilie, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Ținem să menționăm că un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. De asemenea, ținem să menționăm că nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor.


Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 18 aprilie, ora 22:00.

 

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop 20 aprilie” la adresa [email protected]

 

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 4 RON. Vă așteptăm! 

Vă anunțăm că toate locurile la workshop s-au ocupat în totalitate! Urmăriți-ne pentru a vedea când organizăm următoarele evenimente de acest gen.