Workshop: Cum generezi asteptari realiste folosind segmentari de piata si personas

Seria workshopurilor tematice OdO continuă cu un nou workshop. Nu are nici o componentă regională, se poate folosi de oricine. E un subiect super interesant mai ales pentru cei care doresc să facă performanţă în mediul online.

 

E important să ştim să ne controlăm şi să ne estimăm aşteptările in privinţa unei campanii, a unui comunicat de presă, a unui magazin online, a unui newsletter trimis sau în multe alte cazuri.

 

Teme abordate:

- Personas - scenarii, tipologii, profile pentru potenţialii clienţi

- Segmentări de piaţă - factorii ce pot influenţa reuşita unui scenariu prestabilit

- Tipuri de personas - cum folosim în marketing personas, search personas, social media personas

 

Speaker: Gabriel Curcudel ( Krumel) - SEO/SEM ( www.krumel.ro )

 

Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor

 

Când: 26 octombrie 2011, de la 17:45 la 20:00

 

Cât: 4 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 26 octombrie, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. Nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor.

 

Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 25 octombrie, ora 22:00.

 

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop 26 octombrie” la adresa [email protected] .

 

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 4 RON. Vă așteptăm!