Workshop: Cum să-ți vinzi ideileSuntem creativi și ne place să venim cu idei pentru a dezvolta o afacere. Însă, când ai o idee, nu o pui imediat in practică, ci muncești cel puțin 6 luni de zile să-i convingi pe cei 100 de colegi/manageri de departament/vice-președinți de marketing, operațiuni, financiar etc. că ideea ta este bună, că este implementabilă, că nu o să strice nimic din mașinăria care deja funcționează și, cel mai important: că o să aducă bani. Imediat, nu peste 3 ani.

Acest workshop te va învăța cum să îți expui ideile astfel încât oamenii să creadă în ele și să fie dispuși să investească în tine.

Cui i se adresează:
- oamenilor tehnici care caută un investitor/partener pentru a-și pune în aplicare ideea;
- celor care sunt angajați și trebuie să-și convingă șeful/colegii/subalternii;
- freelancerilor și antreprenorilor care se luptă în fiecare zi cu câte un client care ... de fapt, mai bine o lăsăm așa, să nu spunem ceva ce ar trebui spus doar între patru ochi.

Speaker:
Emanuel Martonca: Director Executiv la Coriolan
http://about.me/emanuel.martonca

Când: 29 Iunie 2011

Durata: 18:00 – 19:30

Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor


Cât: Pentru că dorim să încurajăm ieșenii să meargă la muzee, am hotărât ca participarea la acest workshop să fie de 4 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 29 iunie, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Ținem să menționăm că un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. De asemenea, ținem să menționăm că nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor.

Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 27 iunie, ora 22:00.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop Cum să-ți vinzi ideile” la adresa [email protected].

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 4 RON. Vă așteptăm!