Workshop Front end coding

După workshopurile de Comunicare, Marketing și PR Online, a venit și timpul programării să își facă locul în agenda evenimentelor Oameni din Online. De data aceasta, am schimbat ziua, durata workshopului și, evident, speaker-ul.

 

Teme abordate:

- Analiză design;
- Codarea designului folosind HTML5/CSS3/JavaScript;
- Reguli de scriere pentru front-end.

 

Ce nu se va discuta: Compatibilitate cu Internet ExplorerPublic-țintă:


- Front-end developer;
- Web designer.

 

Nivelul: începător/mediu

Speaker: Paul Comănici, Senior Engineer Developer - www.darkyndy.com

Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor

Când: 25 Iunie 2011, de la 12:00 la 16:00

Cât: Pentru că dorim să încurajăm ieșenii să meargă la muzee, am hotărât ca participarea la acest workshop să fie de 4 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 25 iunie, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Ținem să menționăm că un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. De asemenea, ținem să menționăm că nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor.

 

Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 23 iunie, ora 22:00.

 

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop Front End Coding” la adresa [email protected].

 

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 4 RON. Vă așteptăm!