Cartea rosie de la Online Career Day V4.0

Ieri a avut loc a 4-a editie a conferintei Online Career Day, un eveniment ce se adreseaza studentilor ce isi doresc o cariera in online. De organizare s-a ocupat Andreea Marc (Felicitari, a iesit super!) de la Oameni din Online si cateva fete din Prime Iași . Alaturi de 8 colegi din OdO am discutat de activitatile din online si joburile ce depind de acest mediu.

Prezentarea mea a fost despre joburile ce depind de mediul online. La finalul prezentarii am oferit doua carti pe care eu le recomand celor care doresc o cariera in web copy sau web design. Pentru a nu le oferi pur si simplu, am facut un mic concurs. Cartea rosie era acordata celui/celei care reusea sa ma convinga ca poate sa scrie un text atractiv pentru promovarea unui produsul/serviciu la alegere, iar a doua carte, cea portocalie, celui/celei care  explica cat mai bine ce inseamna sau presupune web usability .

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)