Fug la Online Career Day

Bre, nu de mult am fost eu cu vitejie maximă la SMS Iaşi în speranţa că voi prinde câteva idei bune de la oameni ce-au reuşit în online şi le voi pune şi eu în aplicare. De pus în aplicare nu le-am pus, idei, două, am, dar nu le pun în aplicare, încă.

Şi totuşi, dacă am  fost la un astfel de eveniment, să nu mai merg şi la altele? Apăi, nu-i corect. Cum cei din Bucureşti merg săptămânal şi noi, ieşenii, să stăm pe tuşă atât de mult timp? Aşa că am luat măsuri şi cum aflat că se organizează o întâlnire din asta serioasă am şi aplicat cu prezenţa. Da, azi voi fi prezent la Online Career Day, un eveniment dedicat studenţilor ce vor să-şi împletească o carieră de succes în online, dar, ca şi mine, nu au încă ideile bine concepute, nu au planul de bătaie bine pus la punct şi nu cunosc detaliile alea mărunte, dar semnificative de cum să te promovezi în online. Că doamne, eu chiar nu ştiu, dacă am 3 ani de blog şi tot 150 de unici pe aici. 

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)