Online Career Day V 4.0, 5 aprilie

Clubul Oameni din Online și Prime Iași organizează în data de 5 aprilie 2011, în Sala 502 a Școlii Doctorale UAIC Iași (Clădirea Romtelecom), a patra ediție a evenimentului Online Career Day. Nouă profesioniști din industria online le vor vorbi studenților de la cele 14 facultăți ale Universității „Al. I. Cuza” din Iași, pasionați de o carieră în online, despre joburile din online, despre promovarea corectă în online, despre cum să îți construiești un brand personal puternic și, mai ales, despre cum să faci bani frumoși din munca online.

„Am lansat acest eveniment deoarece ne-am dat seama că tinerii nu folosesc Internetul la capacitatea lui maximă. Vrem să le oferim oportunitatea de a afla din experiențele profesioniștilor în online ce ar trebui să facă efectiv pentru a-și spori șansele de a obține un job online și, de ce nu, de a-și dezvolta o carieră de succes în acest domeniu”, declară Andreea Marc, organizatorul Online Career Day.

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)