Andreea Marc a reprezentat OdO la Atelierul Celebro

 

Comunicat de presă


Andreea Marc a reprezentat OdO la Atelierul Celebro

 

Andreea Marc, Specialist PR și membru Oameni din Online, a reprezentat clubul OdO la lansarea noului proiect de business Celebro, ce a avut loc marți, 12 aprilie 2011, la Hotel Capitol din Iași.


Promotorul acestui proiect este Loredana Manea, fost Director de Marketing la Tipografia Crescento, care a identificat de-a lungul anilor nevoia companiilor pentru specialiști în diverse domenii. Astfel, a adunat o echipă de 9 oameni dintre cei mai buni specialiști și a format Celebro, un atelier de esențe creative.


Echipa este formată din Raluca Maria Gavrilescu (Naming și Copywriting), Marian Stancu (Branding și Logistică IT), Daniel Dimitriu (Creație Publicitară), Iulian Copăcel (Design Industrial), Bogdan Onofrei (Fotografie Publicitară), Vasilică Grigore (Tipografie Offset), Raluca Cruceanu (Producție Publicitară), Andreea Marc (Relații Publice) și Ana-Maria Mihăilă (Business Networking).


Pentru mai multe detalii despre acest proiect și despre cum puteți intra în legătură cu specialiștii, vizitați site-ul atelierului – Celebro.ro


Andreea Marc
Specialist PR
Oameni din Online
0745.51.60.92
[email protected]
www.iasi.oamenidinonline.com

Clubul Oameni din Online este o comunitate locală de profesioniști înființată la Iași în mai 2008, bazată pe schimbul de informații, experiențe, networking și implicată activ în creșterea și educarea mediului online românesc.

 

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)