Au început înscrierile la Online Career Day V 5.0

 

Au început înscrierile la Online Career Day V 5.0

 

Online Career Day V 5.0 - eveniment dedicat pasionaţilor de onlineEvenimentul Online Carrer Day organizat de Clubul Oamenilor din Online s-a bucurat la fiecare ediție de un feedback foarte bun din partea participanților, lucru care ne motivează să transformăm acest eveniment în unul cu tradiție, reprezentativ pentru mediul online local.

 

Online Career Day V 5.0 va avea loc sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 10.00, în Sala de Spectacole a Ateneului Tătărași. Pentru că la cea de-a patra ediție am fost plăcut surprinși de un număr foarte mare de persoane înscrise la eveniment care, însă, nu au mai avut loc în sală, de această dată ne-am ocupat de problema sălii și am ales una cu o capacitate de 220 de locuri.

 

Timp de cinci ore, șapte profesioniști din mediul online vor vorbi în fața publicului despre joburile în online, comunicarea cu clienții folosind instrumentele specifice acestui mediu, freelancing sau pașii spre success pe care ei înșiși i-au făcut.

 

Participarea se face pe baza unei invitaţii gratuite, obţinută în urma înscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro unde puteţi afla și informaţii detaliate despre programul evenimentului.

 

Important! Pentru că, la ediţia anterioară, a fost un număr aproape dublu de înscrieri faţă de numărul de locuri disponibile, vă recomandăm să vă asiguraţi locul în sală chiar acum.