Locurile la Online Career Day s-au ocupat în totalitate din prima zi

 

Comunicat de presă

Locurile la Online Career Day s-au ocupat în totalitate din prima zi

 

 

Clubul Oameni din Online și Asociația Prime Iași invită cu drag media ieșeană  în data de 5 aprilie 2011, în Sala 502 a Școlii Doctorale UAIC Iași (Clădirea Romtelecom), pentru a lua pulsul celei de-a patra ediții a evenimentului Online Career Day.

 

Nouă profesioniști din industria online le vor vorbi studenților de la cele 14 facultăți ale Universității ”Al. I. Cuza” din Iași, pasionați de o carieră în online, despre joburile din online, despre promovarea corectă în online, despre cum să îți construiești un brand personal puternic și, mai ales, despre cum să faci bani frumoși din munca online.

 

”Am lansat acest eveniment deoarece ne-am dat seama că tinerii nu folosesc Internetul la capacitatea lui maximă și că există o dorință de informare în acest sens. Drept dovadă stă faptul că locurile s-au ocupat în totalitate încă din prima zi de la lansare. Mai mult, avem o listă de 100 de tineri care s-au înscris deja pentru următoarea ediție”, declară Andreea Marc, organizatorul Online Career Day.

 

Evenimentul a fost conceput nu doar pentru a iniția studenții în locurile de muncă online, ci și pentru a crea o oportunitate de întâlnire între studenții ieșeni și companiile locale, dar și de a dezvolta parteneriate durabile cu firmele deschise la astfel de colaborări.

 

Toate informațiile despre program și speakeri pot fi consultate pe site-ul evenimentului www.careerday.ro și pe www.iasi.oamenidinonline.com

 

Andreea Marc

Specialist PR

Oameni din Online

0745.51.60.92

[email protected]

www.iasi.oamenidinonline.com

 

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)