Oameni din Online este susținut de Zelist Monitor

 

Comunicat de presă

Oameni din Online este susținut de Zelist Monitor

 

Clubul Oameni din Online dispune începând de astăzi de susținerea platformei Zelist Monitor, în vederea monitorizării în mod gratuit a aparițiilor sale pe Internet.

 

Zelist Monitor, cel mai cunoscut sistem de monitorizare și măsurare a social-media din România, a oferit Clubului Oameni din Online pro bono cel mai amplu pachet de lucru - Complete. Astfel, de acum, clubul are la dispoziție instrumente utile cu care poate măsura cu ușurință vizibilitatea brandului în mediul online, dar și impactul în social media al tuturor campaniilor de promovare desfășurate de Oameni din Online.

 

”Cunoaștem foarte bine importanța monitorizării aparițiilor în mediul online, deoarece ne ajută să măsurăm atitudinea publicurilor-țintă față de brand și buzz-ul pe care l-au creat campaniile noastre în rândul lor. Faptul că am primit pachetul Complete în mod gratuit ne determină să fim extrem de recunoscători celor de la Zelist, care au apreciat munca noastră. Totodată, este o motivație în plus să continuăm în această direcție și să ne ducem la îndeplinire toate ideile”, mărturisește Andreea Marc, Specialist PR al Clubului Oameni din Online.

 

Zelist Monitor este o marcă Tree Works, care pune la dispoziția celor interesați de monitorizarea brandului pe Internet pachete personalizate de servicii în acest sens. Toate informațiile despre Zelist le puteți accesa la adresa www.zelist.ro/monitor

 

Andreea Marc

Specialist PR

Oameni din Online

0745.51.60.92

[email protected]

www.iasi.oamenidinonline.com

 

Clubul Oameni din Online este o comunitate locală de profesioniști înființată la Iași în mai 2008, bazată pe schimbul de informații, experiențe, networking și implicată activ în creșterea și educarea mediului online românesc.

 

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)