OdO susține Degustările de vin la Iași

Degustari de vinuri de Iasi

 

Comunicat de presă
OdO susține Degustările de vin la Iași


Clubul Oameni din Online este partener al evenimentului Degustări de vinuri de Iași, organizat de agenția de turism Icar Tours în perioada 29 aprilie – 1 mai.


Icar Tours, prima agenție de turism din zona Moldovei, derulează la sfârșitul acestei luni campania ”Degustări de vinuri de Iași”, cu scopul de a promova vinurile din această zonă ca atracție turistică. Timp de trei zile, vor avea loc activități inedite pe piața de turism ieșeană, cetățenii putând lua parte la toate surprizele pregătite de organizatori.


”Unul dintre obiectivele OdO îl reprezintă susținerea mediului de business ieșean în derularea de proiecte care au menirea de a dezvolta orașul Iași. Astfel, găsim acțiunea celor de la Icar Tours lăudabilă și demnă de urmat, motiv pentru care susținem cu drag acest proiect”, declară Ines Prodan, membru al Clubului Oameni din Online.


Mai multe detalii despre eveniment și despre cum puteți participa la activități găsiți pe site-ul Icar Tours, la pagina dedicată turismului enologic.


Andreea Marc
Specialist PR
Oameni din Online
0745.51.60.92
[email protected]
www.iasi.oamenidinonline.com

Clubul Oameni din Online este o comunitate locală de profesioniști înființată la Iași în mai 2008, bazată pe schimbul de informații, experiențe, networking și implicată activ în creșterea și educarea mediului online românesc.

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)