Cum a fost la workshopul de Comunicare Online


Aseară, Ines și cu mine am ținut un workshop despre Comunicarea Online. Mai precis despre cum să faci campanii creative cu buget redus și cum să alegi și să folosești instrumentele corecte.


Inițial, am făcut un document cu toate ideile pe care voiam să le spunem participanților. Dar, când ne-am uitat la dimensiunea materialului, la timpul scurt pe care îl aveam la dispoziție și știind cât de mult vorbim, în general, amândouă, am început să trunchiem din mesaje. După cele două ore ne-am dat seama că și așa am mai fi avut multe de spus, așa că ne-am hotărât ca pe viitor să prelungim durata workshopului și să îl facem și mai interactiv.


Am avut participanți foarte faini, care au interacționat, care au râs, care au adresat întrebări și au adus exemple. Noi ne-am simțit foarte bine și, din ce am văzut din chestionarele de evaluare, și participanții s-au simțit la fel.


Așa că vă mulțumim tuturor pentru prezență și pentru interactivitate și vă așteptăm în număr cât mai mare și la următoarele evenimente.


Mai jos aveți prezentarea în Power Point, iar pe pagina noastră de Facebook găsiți fotografiile.


Rezumatul prezentării noastre sper să îl găsim pe blogurile celor care au fost prezenți.

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)