Workshop despre JavaScript si Debugging in Google Chrome

Vă asteptăm la un nou Workshop ţinut de unul dintre "Oamenii din online" ieşeni. Asteptăm în special programatorii sau pe cei interesati de JavaScript si Debugging in Google Chrome.

 

Teme abordate:

- JavaScript patterns;

- jslint / coding standards;

- Debugging (using Google Chrome Developer Tools)

 

Public-ţintă: - Front-end developer;

 

Nivelul: mediu/avansat

 

Speaker: Paul Comanici ( darkyndy )

 

Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor

 

Când: 31 Martie 2012, de la 11:00 la 13:00

 

Cât: Pentru că dorim să încurajăm ieșenii să meargă la muzee, am hotărât ca participarea la acest workshop să fie de 6 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 31 martie, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Ținem să menționăm că un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. De asemenea, ținem să menționăm că nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor.

 

Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 29 martie, ora 22:00.

 

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop Front End Coding” la adresa [email protected].

 

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 6 RON. Vă așteptăm!