Workshop: Oportunități locale și promovarea acestora prin SEO & SEM

Seria workshopurilor tematice OdO continuă cu un nou workshop din domeniul Marketingului Online. Data trecută am vorbit despre canalele de promovare din mediul online, iar de această data ne oprim la o temă ce are ca scop prezentarea nişelor ce pot fi abordate din perspectivă locală sau regională.

 

 

Teme abordate:

 

- Nișe locale sau regionale, din mediul online, ce pot aduce clienți
- Promovarea SEO & SEM a nișelor
- Studii de caz

 

Public-țintă:


- Pasionați de mediul online.

- Antreprenori online sau în devenire.

- Companii ce desfașoară activități cu specific local sau regional.

 

Speakeri & Moderatori


Gabriel Curcudel (pentru mediul online, Krumel) - SEO/SEM ( www.krumel.ro )
Bogdan Pantoc - web analytics / performance marketing ( www.pantoc.ro )

 

Unde: Sala Pod Pogor-fiul, Muzeul Pogor

 

Când: 11 mai 2011, de la 17:45 la 20:00

 

Cât: Pentru că dorim să încurajăm ieșenii să meargă la muzee, am hotărât ca participarea la acest workshop să fie de 4 RON, bani care reprezintă de fapt taxa de intrare la muzeu. Cu biletul primit la intrare, puteți participa la workshopul din 11 mai, dar puteți și vizita muzeul în orice altă zi. Ținem să menționăm că un bilet la Muzeul Pogor costă 6 RON, însă participarea la workshop vă asigură reducerea în cauză. De asemenea, ținem să menționăm că nici un ban din taxa de participare nu intră în Clubul OdO. Toți banii strânși din aceste evenimente vor merge către Muzeul Pogor. 

 

Limita de locuri este de 50 de persoane, iar termenul-limită de înscriere este 9 mai, ora 22:00.

 

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Informații suplimentare despre eveniment puteți afla trimițând un e-mail cu subiectul ”Workshop 11 mai” la adresa [email protected] .

 

Atenție! Vă rugăm să citiți tot textul de mai sus înainte de a vă înscrie! De asemenea, vă rugăm să fiți 100% siguri că veți putea participa la eveniment și că sunteți de acord să plătiți taxa de participare de 4 RON. Vă așteptăm!