Oameni din Online a reproiectat siteul Ateneului Tătăraşi

Începând de astăzi, Ateneul Tătărași are o nouă prezentare în mediul online. Odată cu lansarea noului site, Ateneul dispune de un sistem online de rezervare a locurilor la evenimente.     

 

Refacerea siteului a fost posibilă printr-un parteneriat între Ateneul Tătărași şi Clubul Oameni din Online, iar valoarea proiectului a fost estimată la peste 5000 euro.  Aceasta sumă include partea de strategie, design si programare. Pe langă partea tehnică, proiectul a inclus şi consultanţă pe partea de prezentare şi comunicare în mediul online.

 

Principala îmbunătățire adusă siteului este posibilitatea de a rezerva online locurile la spectacolele Ateneului. Odată cu lansarea acestui sistem de rezervări, oricine va vizita siteul va putea vedea în timp real disponibilitatea la un anumit spectacol.  Sistemul de rezervare are două componente distincte ce funcţionează în paralel: o componentă pentru  vizitatorii siteului şi una pentru casieria Ateneului.

 

Echipa ce s-a ocupat de acest proiect a fost formată din Bogdan Pantoc și Ciprian Berescu, din partea Clubului Oameni din Online și Mihaela Albianu din partea Ateneului Tătărași.

 

Oameni din Online este o comunitate de profesioniști bazată pe schimbul de informații, experiențe, networking, implicată activ în creșterea și educarea mediului online românesc. La nivel local este cea mai activă comunitate ce organizează evenimente și întâlniri publice pe teme de online. Clubul Oameni din Online are la bază trei direcții principale: educarea persoanelor ce doresc să lucreze în mediul online, consultanță și consiliere pentru afacerile ce vor să se dezvolte online și oferirea de servicii web integrate.