Cum a fost la editia v.5 a Online Career Day din 2011

Fiind ediţia Online Career Day cu numărul 5 si Oameni din Online a implinit 3 ani de existenta este de la sine înţeles că trebuia să organizăm o ediţie aniversară, într-o locaţie deosebită şi cu aceeaşi invitaţi de marcă cu care v-am obişnuit deja.

Astfel, pe 30 mai 2011, timp de 5 ore sala mare de spectacole de la Ateneul Tătăraşi a găzduit peste 180 de participanti care au venit sa afle noile tendinţe din online, sa schimbe idei, păreri si pentru a cunoaste persoane pasionate de online.

Cei 8 speakeri au încântat participanţii cu ideile si experienţa lor prin prezentari interactive care au primit foarte multe întrebări din partea participanților: 

Gabriel Curcudel - Krumel - a prezentat Oameni din Online şi cum putem dezvolta online-ul local

Ionut Calugaru - Ce reguli trebuie să respecți ca să obții un job în online și ce poți învăţa în comunicarea cu clienții

Cristi Lucan - Cum poți obține un job în online și ce am învățat eu lucrând în cadrul unui serviciu online (AcademiadeAfaceri.ro)

Ionut Maxim - Cum este să fii freelancer în online și mai ales webdesigner

Emanuel Martonca - Poți învăța doar făcând practic lucrurile. Internship-uri pentru job-uri în online

Razvan Alexa - Cum sa iți faci primul site cu care să câştigi 1000$ pe luna

Paul Comanici - Despre bani, pasiune și dedicare ca programator pentru online

Mihai Claudiu Toader - Cum poți să începi efectiv o afacere online, cum și de unde poți obţine bani pentru asta

În plus, cei mai activi participanţi care au adresat întrebările cele mai interesante, au plecat acasă cu foarte multe premii oferite de partenerii noștri.

Icar Tours ne-a fost alaturi și la această ediție prin susținerea și sprijinul financiar acordat care au făcut posibilă această ediție. 

Putem spune ca a fost ediție cu foarte, foarte multe premii, partenerul nostru principal Editura Publica a oferit 16 cărți din domeniul online-ului dintre care amintim: Ce ar face GoogleMarketing 3.0In ReteaNoile Reguli de PR și Marketing. Am continuat cu premiile de la Asociația Himawari car a oferit 2 vouchere pentru cursuri de limbă japoneză si Librăria Online Libris.ro care a oferit 5 cărți tot în domeniul online-ului.

De asemenea, am avut si 5 internshipuri în Comunicare si Social Media, Online Marketing si Marketing Analytics.

La sfârșit, între aplauzele la scena deschisă, am mulțumit încă o dată partenerilor de organizare, celor media și educaționali, sponsorilor, speakerilor și participanților. Aplauzele ne-au confirmat și de data aceasta că am realizat o ediţie de succes. Vă mulţumim! 
Si nu ne oprim aici, OdO pregăteşte şi în acest an cel puţin o nouă ediţie OCD şi multe alte evenimente cu, despre si pentru fanii online-ului.

In caz ca ai ratat Online Career Day v.5 sau doreşti să ştii cum a fost la eveniment, pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/OameniDinOnlineIasigăseşti fotografiile şi păreri de la participanţi printre alte fotografii de la evenimente.

Acest eveniment, ca şi celelalte ediţii Online Career Day şi workshop-uri despre online, sunt posibile datorită nouă, un grup de oameni din Iaşi, pasionaţi de online, care ne numim simplu Oameni din Online (OdO) - http://www.oamenidinonline.com/

Mereu suntem deschişi la noi păreri, idei şi experienţe din online, aşa că dacă doreşti să faci parte din OdO, unde vei cunoaşte alți pasionaţi de online cu care să discuţi, să faci sharing de informaţii şi să lucrezi la proiecte din online, te aşteptăm să te înscrii în grupul nostru direct pe site la secțiunea Register.

Odată înscris în grup, poţi face parte din echipa de organizare a următorului OCD sau ale viitoarelor workshop-urilor și seminariilor marca OdO. Aici este locul ideal unde poţi să pui în practică toate ideile tale de evenimente sau proiecte pe care le ai de mult timp, dar de care nu ai avut niciodată timp sau know-how necesar, noi iţi garantăm întreg suportul membrilor.

Şi, cine ştie, poate OdO este locul unde îţi poţi găsi job-ul visat din online sau chiar viitorul partener de afaceri. Dacă te-ai săturat să aştepţi marea oportunitate să-ţi bată la uşă, eu îţi recomand să nu mai aştepţi şi îţi hotărăşti singur viitorul. Te aşteptăm la OdO, poate şansa ta se află aici.

Cristi Lucan

Profesionist in Marketing si Comunicare in Afaceri, Senior Trainer certificat in UK si international.