Prezentare OCD V5.0 - Ionuț Călugăru

Concluzia prezentării făcute în cadrul conferinței desfășurată sâmbătă este una singură: pâna la succes nu e decât un pas. Important e să vrei. Important e să îți dorești să îl faci, iar dacă ai inceput să mergi pe acest drum, să nu te abați de la el, pentru că te va face să descoperi lucruri interesante despre tine. În tine sunt talentul și ambiția necesare unei cariere de succes. Atât offline, dar și online!

 

 

 

 

 

Dacă ai fost la Online Career Day V5.0 sâmbătă, 28 mai, la Ateneul Tătărași Iași, cu siguranță ai plecat acasă motivat să-ți urmezi visul. Să începi să faci acel pas către succes. Te felicit și îți mulțumesc pentru că ai dedicat din timpul tău sa ne asculți și să căștigi ceva atât de important pentru a te motiva să îți urmezi visul!

 

În cele 40 de minute ale prezentării mele, am încercat să îți împărtășesc din experiența mea, în ceea ce privește căștigarea și păstrarea unui job, atât în online, cât și offline, să fii cât mai motivat în cariera ta, dar mai ales să știi cum să ai un control cât mai eficient asupra stresului, atât de prezent în viața omului modern.

 

Te așteptam și la edițiile viitoare!

Ionut Calugaru

Pasionat de online si de antreprenoriat.

 

facebook.com/icalugaru