După Online Career Day V 4.0


E incredibil cât de repede s-a terminat și ediția a patra a Online Career Day. Noi ne-am simțit excelent de bine și ne-a plăcut că atmosfera a fost una degajată și caldă, iar studenții au interacționat cu noi. Din ce am văzut din chestionarele de evaluare ale studenților și din articolele apărute astăzi pe blogurile lor, am reușit să ne atingem obiectivele și să furnizăm studenților exact informațiile de care aveau atât de mult nevoie.


Deși check-in-ul a fost anunțat de la 14:00 la 14:30, la ora 14:05 sala era aproape plină de tineri pasionați de online și doritori să afle cât mai mult de la cei 9 speakeri. La 14:30 am luat microfonul în mână, am pășit în față și am început să le vorbesc studenților despre OdO, OCD și partenerii evenimentului.


Apoi, am dat cuvântul celor 9 speakeri, ale căror prezentări le puteți vedea mai jos:

 

Participanții s-au bucurat nu doar de informațiile oferite de speakeri, dar și de premiile oferite de parteneri:
- Icar Tours a oferit 4 carduri ISIC și un internship de o lună pe Social Media în cadrul agenției;
- Editura Tritonic a oferit 5 cărți;
- Asociația Himawari a oferit 1 voucher de 500 RON și 1 voucher de 300 RON pentru cursuri de limbă japoneză și/sau origami;
- Librăria Online Libris a oferit 5 cărți;
- Bogdan Pantoc a oferit 2 cărți în limba engleză;
- Amazon România a oferit 2 internshipuri plătite pe Software Development;
- Hostis Telecom a oferit 4 pachete de hosting pe un an și internshipuri în cadrul firmei.

 

Bineînțeles, la intrarea în sală participanții au primit mape de la Adi Center, pixuri de la Serviceul auto Hosset, pliante cu informații despre carieră de la CIPO, iar în pauză au luat o binemeritată gură de apă de la Compania Amfiteatru.


La sfârșit am mulțumit încă o dată partenerilor de organizare, cei media și educaționali, sponsorilor, speakerilor și participanților și ne-am aplaudat reciproc, continuând până pe hol seria de felicitări și mulțumiri.


Le-am spus și celor prezenți și o vom spune și aici:


- OdO este un club destinat oamenilor care lucrează sau doresc să lucreze în mediul online, pe diferite nișe: PR, Marketing, Programare, Design, SEO … nu are importanță. Astfel, dacă sunt printre voi oameni care doresc să cunoască alți practicieni din domeniul lor, să se dezvolte și să ajute la dezvoltarea altor membri prin împartășirea propriilor experiențe profesionale, să creeze proiecte creative și să se implice în activități de dezvoltare a mediului online, îi invităm să se înscrie în grupul nostru direct pe site la secțiunea Register. Înscriși în grup veți avea posibilitatea să participați la organizarea următorului OCD, în pregătirea workshop-urilor și seminariilor pe care urmează să le oraganizăm, să propuneți proiecte și să lucrați cu alți membri pentru finalizare lor, să vă găsiți parteneri de afaceri sau să cereți sfaturi pentru a rezolva problemele pe care le întâmpinați de la membri cu mai multă experiență. Aceia dintre voi care doresc să învețe și să se dezvolte continuu, care doresc să facă o schimbare reală sunt de fapt cei ce vor face diferența în viitor. Acum este timpul să vă implicați, pentru că nimeni nu o va face în locul vostru. Este o vorbă ... ”unde’s mulți, puterea crește”;


- Pentru că numărul de cereri pentru a participa la acest eveniment a fost extrem de mare, ne-am pus deja pe treabă pentru ediția a cincea a Online Career Day. Colegul nostru, Cristi Lucan, s-a apucat deja de planificare, așa că stați pe aproape ca să vedeți când dăm drumul la înscrieri, cine sunt speakerii și unde va avea loc evenimentul;


- Vom continua și seria de workshopuri, așa cum a fost și cel de Marketing online și canale de promovare. Ines Prodan și cu mine vom susține unul pe Comunicare și PR pe 20 aprilie, iar băieții vor reveni cu alte teme la începutul lui mai. Din nou, stați pe aproape pentru a vedea mai multe detalii.


Bineînțeles că avem și fotografii de la eveniment pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/OameniDinOnlineIasi, unde nu numai că puteți vedea poze cu membrii OdO, dar puteți fi la curent și cu noutățile noastre.

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)