Internship Marketing online & Analiza web

Pentru a fi clar de la început, ceea ce ofer eu nu e un internship clasic, ci mai mult o combinaţie între internship şi mentorship sau „internship la distanţă”, cum îmi place mie să-l numesc. Cum probabil unii ştiu, activităţile mele de marketing online sunt din poziţia de freelancer, iar un sediu de unde lucrez nu există.

 

Cum la OCD 5 nu am vorbit decât foarte succint celor ce m-au abordat, o să fac completările necesare în acest articol. În primul rând e vorba de două internshipuri: unul de marketing online şi unul de analiză web. Nu au o durată fixă şi nici un program strict de învăţare/lucru. E nevoie doar de acces la internet şi de câteva ore (cât mai multe)  pe săptămână ce să fie alocate strict planului de învăţare pe care-l propun eu. 

Nivelul de la care se va porni îl vom stabili împreună, deci nu e nevoie de o experienţă de lucru sau educaţională consistentă. La partea de marketing online e musai nevoie de pasiune pentru marketing/comunicare, iar la Analiză Web pasiune pentru tot ceea ce înseamnă cifre. Din experienţă, este  foarte probabil ca în 6 luni să ajungi la un nivel ce să permită lucrul dintr-o poziţie de junior. După cele 6 luni de lucru intens, voi oferi suport cât este nevoie, evident, în limita timpului disponibil.

 

Cum ODO activează în Iaşi, condiţia obligatorie pentru cei care aplică este să fie din Iaşi sau să locuiască aici pe durata anului universitar.

 

Aplicarea se face pe bogdan [@] pantoc  . ro, iar data limită este 10 iunie. Interviurile cu cei selectaţi se vor realize pe skype în funcţie de disponibilitatea fiecăruia.

 

În prezentarea de mai jos sunt disponibile detaliile despre cele două internshipuri:

 

PS: Nu vreau CV-uri de zeci de pagini cu toate cursurile de la facultate, mă interesează doar ceea ce are tangenţă cu pasiunea ta pentru online sau marketing/comunicare  în general. Apreciez un email ce să ţină loc de scrisoare de intenţie mai mult decât un CV cu foarte multe detalii nerelevante.

 

Bogdan Pantoc

Nu scriu despre analiza web sau Google Analytics, scriu despre businessul tău.

Specialist Web Marketing și dezvoltator web pe proiecte mici sau de nișă. Interactionez cu mediul online de vreo 8 ani. Pe scurt: WA, UX, IA, CX, PPC, ecommerce.