Internship Social Media la Icar Tours Iași

ICAR Tours caută Asistent PR pentru coordonarea activității de online. Trebuie să fie pasionat de comunicarea online, să coordoneze proiectele de dezvoltare web, să înțeleagă social media și să aibă experiență în copywriting. 

Se cere evident o experiență minimă personală în social media și cel puțin un an într-un alt job relevant în comunicare (online, offline, jurnalism, PR etc). Includeți și detalii despre prezența/activitatea voastră în social media.

Cerințe:

- să fii activ(ă) deja în Social Media. Asta înseamnă să ai măcar un blog (wordpress), cont de Twitter, Facebook și să înțelegi cum funcționează “sistemul” de comunicare într-o agenție;

- să fii creativ(ă) și să ai cunoștințe minime de comunicare online. Internshipul nu constă doar în a publica linkuri de pe site-ul icar.ro pe conturile de Twitter și Facebook (și altele), ci despre a avea o relație cu audiența.

 

 

Responsabilități:

- vei stabili săptămânal, împreună cu Specialistul PR al agenției, strategia de comunicare în social media;

- vei întreține conturile de Facebook și Twitter ale Icar Tours, publicând conținut interesant și angajându-te în discuții cu utilizatorii. Așadar: multă atenție, dăruire și comunicare pe toate canalele cu mult bun simț.

 

Perioadă internship: 4 săptămâni, 13 iunie - 15 iulie 2011.

 

CV-urile sau scrisorile de intenție se trimit până pe 5 iunie pe e-mail la [email protected] cu subiectul ”Internship Social Media”.

Andreea Marc

Specialist PR, Comunicare & Public Speaking, Content Writer, Copywriter, Ghostwriter, Trainer, Asistent Colaborator la Catedra de Comunicare și Relații Publice (UAIC)